Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Continuen les activitats del Centro Aragonés per celebrar les Festes del Pilar 2013

Imatge 1.
Imatge 1
El proper cap se setmana continuaran els actes del programa del Pilar 2013, organitzats pel Centre Aragonès de Ripollet. Dissabte es farà l'esmorzar típic aragonès, campionat de birlos i la Nit cultural. Diumenge hi haurà campionat de guiñote i concurs de dolços i truites. Les celebracions, però, tindran el punt àlgit el 12 d'octubre, amb els tradicionals oficis religioses i el festival de jotas, que enguany comptarà amb el grup Aires de Albada.

El passat 28 i 29 de setembre, el Centro Aragonés de Ripollet va donar el tret de sortida de les activitats del les Festes del Pilar. Tradició popular i gastronòmica es van donar cita al seu local del carrer Nou, 22.

PROGRAMA DEL 12 D'OCTUBRE
- 8.30 h. Chupinazo.
- 9.30 h. Concentració de socis i simpatitzants a la seu del Centro Aragonés de Ripollet, al carrer Nou, 22.
- 10 h. Traca en honor de la Virgen del Pilar.
- 10.30 h. Inici de la processó des de la seu de l'entitat passant pel carrer de la Salut, Afores, Anselm Clavé, rambla de Sant Esteve, rambla de Sant Jordi, Pau Casals, Calvari i Padró, per acabar a l'Església de Sant Esteve.
- 11.45 h. Ofrena a la Virgen del Pilar.
- 12 h. Missa solemne aragonesa, presidida per Mons. Salvador Cristau, bisbe auxiliar de la Diòcesi de Terrassa.
- 13 h. Recepció d'autoritats, associacions, socis i simpatitzants amb vi d'honor.
- 14.30 h. Dinar de germanor.
- 18 h. Festival de Jotas. Al Teatre del Mercat Vell. A càrrec del grup Aires de Albada de Saragossa. Venda d'entrades al Centro Aragonés de Ripollet. Preu: 10 euros.