Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Casa Natura presenta l'exposició fotogràfica VI Instants de Natura

Imatge 1.
Imatge 1
La mostra, organitzada per la Regidoria de Medi Ambient i Casa Natura, forma part del programa d'exposicions itinerants que la Fundació Antigues Caixes Catalanes i BBVA porten a diverses poblacions d'arreu de Catalunya. L'objectiu del programa és fer accessible el coneixement de temes d'interès general que fomenten els valors i inciten a la reflexió a través d'expressions artístiques properes a les vivències de les persones i el territori.
Aquesta exposició prové del concurs bianual de fotografia Instants de Natura que cada dos anys, des del 2002, convoquen l'ADENC i la Fundació Antigues Caixes Catalanes. La mostra recull les millors fotografies presentades a la sisena convocatòria d'aquest concurs i es podrà visitar a la Casa Natura de Ripollet, Carretera Santiga s/n fins el 20 d'octubre. Els horaris de visita són de dilluns a divendres de 10 a 13.30 hores i en cap de setmana, coincidint amb les activitats de l'Agenda de Tardor de l'equipament, la qual podreu reservar a casadenatura@gmail.com i al telèfon 93.586.58.56.

La seva presentació oficial va tenir lloc el 29 de setembre, data de la tradicional Pedalada contra el canvi climàtic, que s'organitza amb el Patronat Municipal d'Esports i la Comissió de Festes de la Tardor del Barri del Pont Vell. Tot i això, una seixantena de persones ja va poder veure aquesta exposició fa uns dies, durant la primera activitat de l'Agenda de Tardor, la passejada pels parc de la Xarxa de Parcs Metropolitans.

F.R.