Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'organitza una bicicletada per la Setmana de la Mobilitat Sostenible

Imatge 1.
Imatge 1
La propera activitat inclosa en l'Agenda de Tardor de la Regidoria de Medi Ambient i la Casa Natura serà el proper diumenge, 29 de setembre. Es tracta de la tradicional marxa ciclista de les Festes de la Tardor, que arriba a la 18a edició. Aquesta pedalada contra el canvi climàtic està emmarcada en la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, que es celebra a nivell europeu.
Aquest acte s'organitza de manera conjunta des de la Regidoria d'Esports i la de Medi Ambient amb la Casa Natura i la Comissió de Festes de la Tardor del Barri del Pont Vell. El Club Ciclista Gonzalvo i el Club Ciclista Ripollet col·laboren en el desenvolupament de la marxa, com a personal de control per augmentar la seguretat durant el recorregut. A més, també hi serà Creu Roja i la Policia Local.

Hi podrà participar públic de totes les edats, ja que és una activitat, sense competició, pensada per participar en família. Les inscripcions començaran a les 10.30 del matí a l'interior de la Casa Natura, on és durà a terme la presentació de la nova exposició Instants de Natura. A les 11 hores, es donarà la sortida des de Casa Natura. El recorregut aprofitarà el carril bici del municipi i acabarà en el pati de l'escola Tiana, on tots els assistents podran participar de la botifarrada popular que organitza l'Associació de Veïns de Tiana- Pont Vell.

Si no teniu bicicleta, recordeu que en podeu tenir una en préstec gratuït del servei r-bici del Patronat Municipal d'Ocupació. Cal, però, que en feu una reserva prèvia uns dies abans a rbici@ripolletocupacio.cat o al telèfon: 93.580.76.72. Serà obligatori l'ús del casc.

F.R.

Foto:
- Pedalada contra el canvi climàtic realitzada l'any passat.