Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un incendi en una fàbrica de Can Salvatella crema 1.800 metres quadrats

Imatge 1.
Imatge 1
El passat dissabte, 21 de setembre, es va produir un important incendi en una indústria al polígon industrial Can Salvatella de Barberà del Vallès, molt proper a la zona Pinetons de Ripollet. El foc, que ha afectat totalment una nau de l'empresa Dein dedicada a la comercialització d'objectes de decoració nadalenca, ha quedat controlat al voltant de les 4.30 de la matinada. Tot i així, diumenge al matí els bombers encara hi treballaven i els veïns de la vila van poder notar la presència de fum i l'olor del plàstic cremat fins ben entrada la matinada de diumenge a dilluns.
Durant les tasques d'extinció, que es van iniciar a les 21.45 hores, van treballar una quinzena de dotacions terrestres dels bombers. Diumenge al matí es mantenien al lloc cinc dotacions que que van acabar de remullar i revisar tota la zona per tal d'apagar els punts calents que hi ha a l'interior de la nau i evitar revifades. La nau afectada, que ha cremat totalment i la coberta de la qual s'ha esfondrat, té una superfície de 1.800 metres quadrats i és on hi havia la part de magatzem.

La nau annexa, de 700 m2 i on hi ha la les oficines, entre altres espais, ha patit danys menors pel fum i la temperatura, ja que els efectius dels bombers han pogut contenir la propagació de l'incendi cap a aquesta zona. Cal destacar que en el moment de l'incendi en aquesta empresa no hi havia activitat industrial i no hi ha hagut cap persona ferida. Tampoc s'ha hagut de fer cap desallotjament. Les causes de l'incendi encara es desconeixen. Un cop extingit el foc, s'encetarà la corresponent investigació per estudiar totes les hipòtesis i esclarir l'origen del foc.

F.R.

Foto:
- (diari ARA) Durant les tasques d'extinció.