Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Si reserves el 20 tens una entrada gratuïta al Teatre Auditori

Imatge 1.
Imatge 1
Aquesta és una de les promocions que ha posat en marxa l'Associació d'Espectadors en el marc de la celebració del 20è aniversari de l'entitat. Així, les persones que reservin entrades el dia 20 de cada mes, en rebran una de regal per a un altre espectacle. La temporada començarà el proper 4 d'octubre, a càrrec de la companyia Artistras de teatre de carrer i serà oberta a tothom. Tal com va explicar l'actual president de l'entitat, Joan Ramon Gordo, "hem buscat complicitats i sinèrgies amb molta gent per celebrar aquesta festa amb tot el municipi".
Primeres actuacions
La següent actuació serà el 18 d'octubre i contarem amb l'espectacle del Mag Lari. De cara a novembre tindrem teatre amb Smiley i Cosmètica de l'enemic. Desembre serà el torn de la dansa i la música amb Cesc Gelabert V.O. + i el Concert de Nadal amb l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès.

Canvis per la temporada 2013 2014

El canvi principal serà la modificació de l'horari d'inici dels espectacles, ja que a partir d'ara serà a les nou del vespre. Aquest canvi s'ha produït, segons expliquen els membres de l'associació, per seguir la línia d'altres teatres de la comarca i per potenciar que la gent després de sortir del teatre pugui gaudir de l'oferta gastronòmica de la vila. En aquesta línia, l'Associació d'Espectadors ha signat un conveni amb el taller del Supan i el Plaça Tandoori kebab, per oferir promocions especials de sopars per als usuaris del teatre.

Promocionar l'accés al Teatre
Tal i com també va explicar Àngels Leiva, durant la presentació de les activitats de l'aniversari, el passat dijous 11 de juliol, "l'objectiu de l'aniversari és que no volem que ningú que vulgui venir al teatre es quedi fora", per una qüestió econòmica.
Així l'associació ha reparat diferents promocions:
- Busquem el soci especial: les persones nascudes el 14 de juliol de l'any 1993 tindran de regal una abonament de socis d'un any.
- Si reserves la teva entrada el dia 20 de cada mes, de regal una altra entrada per un altre espectacle.
- Si fas vint anys entre el juliol de 2013 i juny de 2014 tindrà s una entrada gratuïta a un dels espectacle.
- Si compres vint entrades en pagues 16.

Altres activitats
L'Associació d'Espectadors està gestionant un acord amb la Unió de Botiguers per fer diferents sortejos i campanyes de promoció. A més, enguany també l'aparcament del Molí restarà obert fins més tard les nits de representació. També des de la pagina de Facebook de l'associació es faran diferents concursos amb preguntes sobre la història de l'entitat. La persona que més preguntes encerti cada quinzena rebrà una entrada de regal. El Facebook començarà a funcionar el 7 d'octubre. L'entitat també està treballant en d'altres activitats paralel·les, com ara la programació de les diferents seccions (Cafè Literari, Nits de Música...); xerrades al voltant de les arts escèniques i un vídeo sobre els 20 anys.

F.R.