Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Descobreix el parc dels Pinetons amb una gimcana familiar

Imatge 1.
Imatge 1
El proper diumenge, 15 de setembre, tindrà lloc l'activitat 'Una passejada per la Xarxa de Parcs Metropolitans', organitzada per l'Àrea Metropolitana de Barcelona, amb la col·laboració de la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Ripollet, dins el programa 'Activitats al parc dels Pinetons'. Es pot consultar a la web www.amb.cat/web/mmamb/parcs i promou el coneixement i l'ús d'aquest parc de la Xarxa de Parcs Metropolitans.
Tot i que l'activitat és gratuïta, les places seran limitades i és necessària inscripció prèvia a la Casa Natura, al telèfon 93 586 58 56 (de dilluns a divendres de 10 a 13.30h) o bé al correu electrònic casadenatura@gmail.com. La inscripció es tancarà divendres dia 13 de setembre a les 13.30 h. Tots els correus, que tindran resposta de confirmació, han d'especificar un telèfon de contacte, nom i cognoms i l'edat de la canalla.

Els participants quedaran a les 11 del matí a la Casa Natura. Un cop reunits allà, ens desplaçarem al parc. Es portarà a terme per membres de l'Agrupació Ripollet Natura i consistirà en una passejada pel parc dels Pinetons buscant uns missatges i pistes que caldrà aconseguir i que ens ensenyaran algunes curiositats de la Xarxa de parcs metropolitans.

F.R.