Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Centre de Recursos Pedagògics inaugura el curs a Ripollet

Un elevat nombre de docents van participar aquest dijous, 5 de setembre, a la conferència inaugurar del curs 2013-2014 del centre de recursos Pedagògics, celebrada al Centre Cultural de Ripollet. L'acte va comptar amb la participació de l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, la regidora d'Educació, Mar Viera, el director dels Serveis Territorials del Vallès Occidental, Lluís Baulenes i la responsable del Centre de Recursos, Maria Vide.
Baulenas va explicar que "aquest nou curs comportarà nous reptes" i ena quest sentit des de la Conselleria d'Ensenyament es vol potenciar la lectura entre els escolar, fomentar la formació als centres i els intercanvis entre ells a més de millorar l'oferta de Formació Professional i de les escoles d'adults.

Per la seva part, l'alcalde de Ripollet també av donar ànims als mestres "en un any difícil" i va assegurar que tot i ser molt injust "ara hi hem de posar imaginació i fer valer la vocació professional". Parralejo també va destacar que "l'ensenyament ha de ser la prioritat número 1 d'un país".

Per la seva part, Maria Vide, del Centre de Recursos Pedagògics va explicar que enguany s'han programat 48 activitats de formació, que es poden consultar a la seva web i les inscripcions es poden fer del 16 al 30 de setembre.

L'Acte va comptar amb la conferència d'Anton Aubanell, director de CREAMAT i professor del Departament de Matemàtica Aplicada i Anàlisi de la Universitat de Barcelona 'Geometria amb bombolles de sabó'.

F.R.