Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jeldn, Infate i Minova protagonistes en solitari al Parc dels Pinetons

Diumenge a la nit el Parc dels Pinetons s'omplirà de música local. Els tres grups seleccionats per actuar en solitari enguany han estat Jeldn, Infate i Minova, consolidant així el Certamen de Grups Locals organitzat des de la Regidoria de Joventut.

Jeldn
 
Jeldn és un grup de metal-core de Ripollet fundat l'any 2007 per Noel (vocalista) i Luis (guitarra). Després s'hi van unir Dani (guitarra melòdica), Edu (bateria) i Javi (teclat). Originalment, la formació va començar tocant punk-rock però van anar evolucionant cap al power metal. Tot i el mig any sabàtic obligat que la banda va haver de fer per no trobar local on assajar, han tornat als escenaris després d'instal·lar-se als locals de Ripollet. Ja els vam poder veure a La Gibrelleta 2010. 

Infate 
Alberto Acero, Éric Escalona, Alberto Lendínez i Víctor Martín són els components d'Infate, un projecte musical nascut al 2011, any en què també van gravar la seva primera demo. Amb ella, la formació es va presentar a diversos concursos, guanyant el Festival Besmina al maig de 2011. Actualment, treballen en la seva nova maqueta Searching for Salvation, mentre ofereixen concerts als voltants de Barcelona. Ja van actuar l'any 2011 al concert de La Gibrelleta. 

Minova 
Grup local format per Esteve Puig i Jesús Martínez, centrat sobre tot en el pop electrònic amb aires dels anys 80. Nascuts a finals de 2011, actualment estan composant i gravant temes per al seu disc de debut. Després de realitzar la seva primera demo van ser seleccionats per participar al festival Sona 9 de l'any 2012. Pop sofisticat i sons onírics són el que ens oferiran aquests dos ripolletencs al concert de diumenge a la nit.