Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avanç del Ple Municipal del 25 de juliol de 2013

Imatge 1.
Imatge 1
Aquesta tarda, a les 19.30 hores, se celebra la sessió ordinària del mes de juliol del Ple Municipal de l'Ajuntament de Ripollet, que avui comptarà amb 7 punts en l'ordre del dia. Després del despatx oficial, es tractarà la delegació de competències del sector Redosa. Seguidament passaran a aprovació diferents canvis de representants en organismes municipals. En tercer lloc, es portarà a aprovació el protocol d'atenció a les dones en situació de violència masclista. També en l'àmbit social, es debatrà la creació del nou Consell de Serveis Socials.

Finalment, es proposarà una modificació de partides per valor d'uns 457.000 euros, que servirà, principalment, per fer front a l'asfaltat de carrers d'aquest estiu, que costarà 300.000 euros, aportats per l'Àrea Metropolitana de Barcelona. A més, es destinaran altres 90.000 euros a fer reparacions a la via pública i en equipaments municipals. El darrer punt, abans dels precs i preguntes, serà la modificació del PGM del marge esquerre del riu Ripoll, per tal de poder introduir usos comercials en aquesta franja.
La sessió serà retransmesa en directe per Ripollet Ràdio i, posteriorment, es podrà veure en vídeo al canal de Youtube Ripollet TV.