Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Onze ripolletencs participen al programa 'Joves per l'Ocupació'

Imatge 1.
Imatge 1
Una vuitantena de joves del Vallès Occidental en atur, entre ells onze de Ripollet, han acabat la seva formació en diferents cursos organitzats pel Consorci per l'Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental (COPEVO) en el marc del programa 'Joves per l'Ocupació' impulsat i cofinançat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu.
Els onze ripolletencs han participat, gràcies al Patronat Municipal d'Ocupació, en aquesta iniciativa, on sis d'ells han obtingut formació com a auxiliar de fleca i personal d'atenció al forn de pa amb degustació i els cinc restants han participat al Curs d'Operacions Auxiliars de Magatzem en indústries d'alimentació, que s'ha desenvolupat, en part, al mateix PMO.

Els joves van rebre el seu diploma acreditatiu de mans de la vicepresidenta delegada del Consorci, Montserrat Capdevila, en una trobada a la seu del Consell Comarcal. En aquests moments, tots ells han finalitzat la seva formació teòrica i pràctica i estan immersos en diferents processos de selecció a diferents empreses. El perfil dels participants ha estat el de joves, d'entre 16 i 25 anys, que estaven en situació d'atur. Alguns compten amb graduat de l'ESO i d'altres no, amb el compromís d'inscripció per obtenir el títol.

L.P.