Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mormon i Vampiro Chema, premis dels certamens de curts i curts express de Ripollet

Imatge 1.
Imatge 1
El passat dissabte, 20 de juliol, es van donar a conèixer, al pati del Centre Cultural, els guanyadors del 15è certamen de Curtmetratges de Ripollet, així com del 6è Concurs de Curtmetratges Express, que enguany arribava a la seva 6a edició. En el Certamen de Curtmetratges, el primer classificat va ser el curt Mormon de Ceres Machado; el segon, First of Jesus, de David Muñoz i el tercer División Azul, de Sergi Martí Maltas. Es van endur 600, 300 i 150 euros, respectivament. Van quedar com a quarts classificats, amb trofeu acreditatiu, els curts locals de Miguel Molina, amb Historia de un banco i Juan García, per El Bosón de Higgs.

Més participació
Enguany, un total de 192 curtmetratges s'han presentat a l'edició del 15è Certamen de Curtmetratges de Ripollet, organitzat per la Regidoria de Joventut i Ciutadania. Això suposa 20 propostes més que al 2012.

Curts Express
En el 6è Certamen de Curts Express van participar un total de 8 grups, que a dos quarts de deu del matí van rebre les consignes que havien d'aparèixer a la filmació: un cor de vaca, la frase "Siempre nos quedará Cuenca" i havia d'estar ambientat en la temàtica dels vampirs. El vencedor va ser Vampiro Chema, presentat per Daniel Gómez i El Grupo, que es van emportar els 300 euros del premi.

L.P.