Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nous tallers al Centre Cultural

Imatge 1.
Imatge 1
Entre el 2 i el 13 de setembre tindrà lloc al Centre Cultural el període d'inscripcions per als nous cursos i tallers de cara al curs 2013-2014, organitzats pel Patronat Municipal de Cultura. En cas que hi hagin més sol·licituds que places disponibles, el sorteig per adjudicar-les es durà a terme el el dimecres 18 de setembre a les 19 h al Centre Cultural.
Un cop sortejades les places, el període de matricula serà del 20 al 25 de setembre i els tallers s'iniciaran el dia 1 d'octubre. L'horari serà de dilluns a divendres de 10 a 12.30 i de 17 a 21 h. Cada persona es podrà preinscriure en un sol grup del mateix taller. El preu de la matrícula i del rebut mensual serà de 31,80 euros. D'altra banda, els cursos d'un mes tindran un cost de 35,40 euros i els de dos mesos de 70,80 €.

Temàtiques diverses P
el que fa a la temàtica dels cursos i tallers hi haurà els clàssics de pintura o de puntes de coixí. També seguiran els cursos de ioga (amb un nou grup i nou horari), el d'arts decoratives, el de bijuteria creativa o el de guitarra. La cuina serà també protagonista amb un curs avançat de cuina mediterrània de mercat, un de cuina d'hivern i un altre de cuina de primavera, i un de cuina fàcil, ràpida i sorprenent.

Novetats
Com a novetats, la pastisseria creativa també tindrà el seu espai, així com les creacions tèxtils i dos tallers dedicats a les tècniques creatives emocionals. També son novetats un curs de tècnica metamòrfica, un de tècniques de veu, un d'scrapbooking i enquadernació i un altre de swing-lindy hop. Les entitats proposen Les entitats de Ripollet també són responsables dels tallers que es fan al Centre Cultural. Enguany destaquen un taller de Txi-Kung, proposta de l'Associació de Fibromiàlgia, un de Dansa Moderna d'Urban Show, el de Coreografies musicals impartit per La Careta Teatre, o el de Gralla impartit per la Comissió Ripolletenca d'Activitats Culturals, entre d'altres.