Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Masterplan serà el cap de cartell del Ripollet Rock festival 2013

Imatge 1.
Imatge 1
Divendres, a partir de les deu de la nit, el parc dels Pinetons acollirà una nova edició del Ripollet Rock Festival, organitzat per l'Associació Ripollet Rock. Masterplan, Rising, Rey de Espladas, Zenobobia i Agression seran els grups convidats.
MASTERPLAN
Fundada per l'exguitarrista de Helloween, Roland Grapow i famosa perquè a les seves files va militar Jorn Lande. Actualment també compta amb Jari, que va ser baixista de Stratovarius i Evergrey. L'actual cantant és Rick Altzi, provinent d'At Vance .

RISING - TRIBUTO A RAINBOW
Rising - Tribut a Rainbow és una súper banda formada per: Armando de Castro i Gorka Alegre de Barón Rojo. Andy C. de Saratoga a la bateria, Giovanni Tradardi als teclats que prové del projecte en solitari de Tete Novoa. I finalment, Ronnie Romero a la veu, actual cantant de Jose Rubio's Nova Era i que també va ser volcalista de SanTelmo.

ZENOBIA
Pujant com l'escuma en aquests darrers anys, ja se'ls considera com els successors del metal espanyol. En els seus darrers concerts a Barcelona van omplir la sala de concerts. És una banda de heavy metal natural de Lardero, La Rioja, que es presenta com un quartet format per Jorge Berceo, vocalista i guitarra; Luis Vaquero, guitarra solista; Dan Díez, baixista i el bateria, Javi Herrero.

AGGRESSION
Aquesta banda catalana toca principalment el que es coneix com a Thrash Metal. Una banda en constant progressió que ja s'ha passejat pels grans escenaris del nostre país com ara el Vaquest Fest d'Astúries.

EL REY DE ESPALDAS
De nou l'Associació Ripollet Rock aposta per una banda local: El Rey de Espaldas, recuperant així el rock urbà. Els de Ripollet ja s'estan fent un lloc a l'escena roquera, tocant amb grans formacions i bones sales d'arreu del país.