Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Finalitza el curs dels alumnes de l'Em-Joi

Imatge 1.
Imatge 1
El passat divendres una desena de joves, que han participat al programa Em-Joi, van rebre el diploma de finalització del curs de mans dels regidors d'Ocupació, Ferran Tornel i de Joventut i Ciutadania, Rafael Gómez. Ambdós regidors van felicitar als joves per la constància i el treball realitzat i els van animar a mantenir el contacte amb el Patronat d'Ocupació ja que, de cara al mes de setembre, es volen realitzar nous projectes d'ocupabilitat amb els joves participants.
L'Em-Joi és un programa elaborat per les regidories de Polítiques d'Igualtat, Joventut i Ciutadania amb el PMO, dirigit a joves d'entre 18 i 25 anys, amb poca experiència laboral. L'objectiu era donar estratègies a l'hora de buscar feina i, sobretot, orientar-los a l'hora d'iniciar un nou itinerari formatiu. El projecte ha comptat amb 4 mòduls d'ocupabilitat, tallers d'emprenedoria, un curs d'aplicacions per a mòbil i dos tallers per part de la Regidoria de Polítiques d'Igualtat sobre gènere a les xarxes socials.

Inicialment, uns 200 joves van participar de les xerrades informatives. D'aquests, uns 60 van inscriure's al projecte i, finalment, el van iniciar 30. D'aquests, 15 han finalitzat el projecte amb èxit i 9 d'ells han fet el curs de programació d'aplicacions. El PMO també ha destacat que quatre d'ells ha decidit tornar a estudiar i un ja ha trobat feina.

Des del PMO ja estan treballant de cara al mes de setembre per poder ocupar aquests joves en el proper Pla Disset i iniciar una nova edició de l'Em-Joi.

F.R.

Fotos;
- acte de lliurament de diplomes
- els regidors (d'esquerra a dreta): Rafael Gómez, de Joventut i Ciutadania i Ferran Tornel, d'Ocupació