Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament, contrari al tancament del CAP Pinetons durant l'estiu

Imatge 1.
Imatge 1
L'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, i la regidora de Salut Pública, Gemma Edo, han fet arribar un escrit als responsables polítics i administratius de la Conselleria de Salut de la Generalitat de Catalunya per expressar la seva disconformitat amb els nous horaris d'estiu del CAP Pinetons i el CAP La Farigola.
En un correu electrònic, adreçat a la Regidoria de Salut Pública, el passat dia 1 de juliol, s'informava que el CAP Pinetons tancarà del 22 de juliol al 15 de setembre i el CAP Farigola romandrà tancat a les tardes durant el mateix període. Al respecte d'aquesta comunicació, els responsables municipals han volgut expressar el seu desacord i malestar pel que representarà aquest tancament, una disminució dels serveis sanitaris del municipi i la conseqüent massificació en l'atenció a les persones en el CAP I.

En aquesta queixa, l'alcalde i la regidora, tot i mostren la seva comprensió amb la necessitat d'adaptar els recursos al temps vacacional, però sense haver de tancar els serveis més enllà del més d'agost. A més, els responsables municipals han recordat que, amb motiu de la celebració de la Festa Major, a partir del 23 d'agost, la majoria dels veïns es reincorporen a la seva vida diària la darrera setmana del mes d'agost. Aquest fet provoca que sigui encara més inassumible el tancament dels centres sanitaris fins el 15 de setembre, per la qual cosa proposen que tornin a la seva normalitat horària a partir del dia 2 de setembre de 2013.

F.R.