Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arriba el 3er Campionat de Catalunya de Tennis Taula Aleví-Juvenil farcit d'activitats

Imatge 1.
Imatge 1
Els propers 29 i 30 de juny, tindrà lloc, per tercer any consecutiu, el Campionat de Catalunya Aleví-Juvenil de Tennis de Taula, organitzat pel Club Tennis Taula Ripollet. Al voltant de 220 jugadores i jugadors de tota Catalunya es donaran cita el cap de setmana al Pavelló Municipal Joan Creus per disputar-se les primeres posicions en aquestes dues categories. La Federació Catalana de Tennis de Taula ha tornat a confiar l'organització al club ripolletenc, en virtut de l'acord trianual, signat l'any passat, juntament amb l'Ajuntament de Ripollet i el Patronat Municipal d'Esports, que estableix que aquesta competició se celebrarà a la població fins al 2014, any que el CTT Ripollet farà 60 anys. Com l'any passat, l'objectiu és fer d'aquest esdeveniment una gran festa del tennis de taula pels participants, pels acompanyants i en general per a tota la població de Ripollet, on es combinin l'esport de competició i l'esport de lleure.

Per fer-ho possible, el Club Tennis Taula Ripollet ha confeccionat un ambiciós programa on, paral·lelament a la competició oficial, s'oferiran activitats complementàries com un torneig obert a tothom (I Obert Combinat CTT Ripollet), tallers infantils, jocs d'habilitat amb premis segurs o tennis de taula virtual (wii).

D'altra banda l'entitat Rhytm 'N' Moyo i la Colla de Gitanes de Ripollet participaran activament en les cerimònies d'inauguració i de lliurament de premis, en una clara mostra de col.laboració entre el teixit associatiu de Ripollet per tal que el campionat esdevingui tot un èxit.

El Campionat de Catalunya Aleví-Juvenil Ripollet 2013 l'organitza la Federació Catalana de Tennis de Taula i el Club Tennis de Taula Ripollet, amb la col.laboració de l'Ajuntament de Ripollet i el Patronat Municipal d'Esports de Ripollet, que cedeixen les instal.lacions i aspectes logístics. També compta amb el suport de nombroses entitats, empreses i comerços locals i comarcals que, en l'actual situació de crisi, fan un gran esforç per fer-lo possible.

L.P.