Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tot preparat pel Casal d'Estiu 2013

Imatge 1.
Imatge 1
El proper dimarts, 25 de juny, començaran els casals municipals d'estiu, organitzats dins del II Pacte per a l'Educació en el Lleure Ripollet 2012-2015. Per aquest motiu, el passat dia 19 es van signar els convenis reguladors de l'activitat amb les AMPA de les escoles Enric Tatché, Josep Maria Ginesta i Tiana, on es duran a terme els casals d'estiu 2013. En l'acte, han estat presents les representants de les diferents AMPA a més de l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo i el regidor de Joventut i Ciutadania, Rafael Gómez. L'Ajuntament de Ripollet, a través de la Regidoria de Joventut i Ciutadania atorga a aquestes AMPA una subvenció total de 40.000 euros pel desenvolupament dels casals d'estiu.

A més, l'aportació municipal es veu incrementada amb les beques que s'atorguen des de la Regidoria de Serveis Socials i el pagament de monitors de reforç per a infants amb necessitats educatives especials. Enguany, des de la Regidoria de Serveis Socials s'han concedit un total de 100 beques a inscripcions, 10 de menjador i 3 monitors de reforç.

També han estat molt importants les beques atorgades des de la Fundació Catalana de l'Esplai i que ha tramitat directament el C,entre d'Esplai La Gresca.

Les inscripcions sumen un total de 400 entre infants i joves, distribuïdes de la següent manera:
- Escola Ginesta: 161
- Escola Tatché: 99
- Escola Tiana: 110
- Joves (CE La Gresca): 30

Els casals municipals d'estiu són fruit de la tasca que es realitza dins del II Pacte per a l'Educació en el Lleure Ripollet 2012-2015, que aplega a les regidories d'Educació, Serveis Socials i Joventut i Ciutadania, direccions i AMPA de les escoles públiques i al Centre d'Esplai La Gresca.

F.R.