Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PP presenta al·legacions a l'Ordenança de Convivència i Civisme

Imatge 1.
Imatge 1
El PP de Ripollet ha presentat diferents al·legacions a l'Ordenança de Convivència i Civisme. Els populars, tot i valorar molt positivament el text elaborat pels serveis tècnics municipals, han declarat en roda de premsa que "esperem que aquest text no quedi en paper mullat i s'apliqui". A més, el seu portaveu, Víctor Diéguez, també va declarar aquest dimecres, 19 de juny, davant dels mitjans, que "destaquem especialment el sentit pedagògic de l'ordenança on, en lloc de pagar multes, es potencien els treballs a la comunitat".
Així, les al·legacions presentades pel PP proposen que l'Ajuntament difongui els aspectes generals de l'ordenança en el marc de xerrades, cursos i tallers que es fan als centres educatius i al Centre Cultural. També proposa que es prioritzi als ciutadans cívics quan demanin beques, subvencions o per realitzar activitats en l'àmbit municipal.

Quan a l'Administració, el PP també vol que es millorin les recursos humans i tecnològics per tal que els treballadors municipals puguin informar millor dels casos d'incivisme i que es faci una reordenació urbanística per eliminar espais foscos i racons que, segons paraules del portaveu popular "promouen l'incivisme". Finalment, el PP també demana que es faci un esforç extra en la neteja ja que, segons va explicar "els ciutadans no llancem papers al terra quan l'espai està net".