Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Final de curs pels escolars de Ripollet

Imatge 1.
Imatge 1
Després de tot un any de feina, els escolars de Ripollet tornen a penjar les motxilles aquest mes de juny. Molts d'ells ho celebraran als seus centres amb les diferents festes de final de curs que hi ha programades. A més, els joves de batxillerat també han obtingut alguna recompensa pel seu esforç i en les darreres setmanes també ha visitat la nostra vila la Caravana d'Educació Viària. D'altra banda, aquest divendres, 14 de juny, centenars de nens i nenes de la vila participen de la Trobada de Dansaires al pavelló Joan Creus.
Un total de 24 alumnes de batxillerat de Montcada i Reixac, Ripollet i Santa Perpètua de Mogoda van rebre el passat 23 de maig, un reconeixement pel seu treball de recerca durant l'acte que va tenir lloc a l'Auditori Municipal de Montcada i Reixac. La presentació dels treballs guardonats l'organitza el Centre de Recursos Pedagògics (CRP) del Vallès Occidental VI, amb el suport dels ajuntaments dels municipis d'on són els alumnes. L'acte el va presidir l'alcaldessa de Montcada i Reixac, Maria Elena Pérez, acompanyada del l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo; l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, i del director territorial de Serveis Educatius a la comarca, Lluís Baulenas.

Festes final de curs

Les festes de final de curs van començar el 25 de maig, amb la Festa de Sant Ponç a l'escola Tatché. El dia 1 de juny va ser el torn de les escoles Mare de Déu del Roser, Clavé i Tiana. El dia 8 ho celebraran l'Escursell i Gassó i Vidal, el 15 el Sant Gabriel, el 21 el San Juan de la Cruz i el 22 l'escola Ginesta.

Educació viària Per tercer any consecutiu, la Caravana d'Educació Viària, promoguda per l'Institut de Seguretat Viària de la Fundació Mapfre i la Federació Catalana d'Automobilisme, s'ha instal·lat al nostre municipi. Del 6 al 10 de maig, uns 500 escolars de Ripollet d'entre 10 i 12 anys han passat pel circuit que estava instal·lat al parc del riu Ripoll. L'activitat compta amb la col·laboració del personal de la Policia Local encarregat de l'educació viària a les escoles.

Trobada de Dansaires

Tindrà lloc el 14 de juny, al pavelló Joan Creus, a partir de 2/4 de 12. Hi participen les escoles de primària de Ripollet i El Viver de Montcada.