Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Epidèmic Dance Show estrena Los 7 pecados al Teatre Auditori

Imatge 1.
Imatge 1
Després de molts mesos de feina, aquest cap de setmana, 8 i 9 de juny, veurà la llum el nou espectacle de dansa de la companyia local Epidèmic Dance Show. Sota el títol Los 7 pecados, el seu director i coreògraf, Joan Lopez, ens ofereix un espectacle que no deixarà ningú indiferent.
Les representacions seran dissabte i diumenge a les set de la tarda i ja fa algunes setmanes que tenen totes les entrades venudes. L'espectacle fa un repàs dels set pecats capitals utilitzant tant la dansa com el text dramatitzat.

Per la elaboració d'aquest projecte, Epidèmic ha comptat de nou amb el suport d'altres ballarins com ara la Susana Barea i els quadres de ball de Noelia España i Mireia Reina. L'objectiu de la companyia amb aquest espectacle és despertar consciències i provocar a partir del repàs dels diferents pecats capitals.

Epidèmic Danc Show té previst tornar a representar aquest espectacle durant la Festa Major de Ripollet, ja que la comissió de festa major ha decidit que siguin ells qui tanqui els actes al Teatre Auditori.

F.R.