Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els tallers del Centre Cultural exposen la seva feina

Imatge 1.
Imatge 1
Fins a l'1 de juny s'ha pogut veure a la Sala d'Art la mostra Reescriptures, que recollia les obres dels participants al taller infantil d'arts plàstiques del Centre Cultural. Prendrà el relleu El cel que ens envolta, que mostra les obres d'un dels tallers de pintura. L'altre mostrarà la seva feina del 19 al 30 de juny i porta per títol Pretextos. Es tracta d'una sèrie d'interpretacions, revisions i distorsions o adaptacions personals d'obres mestres de la pintura i l'escultura.
Més exposicions a la sala 1
Fins a l'11 de juny Puntes de Coixí es podrà veure a la Sala 1 d'Exposicions. La mostra recull tapets, quadres, mantells i altres objectes, tots elaborats a mà. D'altra banda, del 15 al 16 de juny serà el torn d'Arts Decoratives, una exposició amb figures de fang, porcellana, bijuteria o pintura sobre roba, entre d'altres. Totes les exposicions estan organitzades pel Patronat Municipal de Cultura.

Corpus 2013

D'altra banda, també fins a finals de juny es podrà veure una mostra fotogràfica d'Acció Fotogràfica Ripollet, sobre la celelbració del Corpus.

L.P. / F.R.