Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es presenta el programa de la Festa Major 2013

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest dilluns, 27 de maig, l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, amb la regidora de Cultura, Rosa Martin i membres de la Comissió de Festa Major, han presentat el programa per la Festa Major 2013. Segons ha explicat el propi alcalde, "l'objectiu de la Comissió ha estat mantenir i potenciar les activitats de les entitats del poble".
Quan al pressupost, l'alcalde també ha destacat que "hem aconseguit mantenir les activitats sense incrementar el pressupost", que per aquest any es redueix un 3,4%, amb un cost total de 157.000 euros. Una altra de les novetats, és que per primera vegada la Regidoria de Joventut i Ciutadania s'ha incorporat a la Comissió, on s'ha gestionat el pressupost de la festa i de l'espai Gibrelleta.

Per anar obrint boca
Quant a les actes festius, enguany es recuperen dos que l'any passat no es van realitzar: la Baixada de Carretons, que s'amplia amb noves activitats i el concert d'Alegrías del Sur, que aquest any es farà a la plaça de Pere Quart en lloc de l'Església de Sant Esteve. La plaça de Pere Quart es manté com a espai central, amb diferents concerts, com ara del grup de tribut als Rolling Stones i The Ladys. Per la seva part, el parc dels Pinetons tornarà a acollir els concerts de la nit, amb el Festival de Rock, el concert de dissabte amb La Troba Kung Fu i de grups locals. L'esport també tindrà un espai destacat al programa, així com les activitats de cultura popular: les actuacions dels Diables, Trabucaires i l'arrossegament.

El pregó
Aquest també tindrà un caràcter especial, ja que l'espectacle que s'ha escollit estarà preparat exclusivament per Ripollet i homenatjarà els anys 60.

F.R.