Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cap de setmana gastronòmic, cultural i festiu

Imatge 1.
Imatge 1
El cap de setmana del 24 al 26 de maig es presenta farcit d'activitats i propostes per a grans i petits. El divendres al vespre es donarà el tret de sortida la festa pel 20è aniversari d'El Setrill, amb degustació de plats realitzats pels socis de l'entitat gastronòmica, que s'allargarà tot el cap de setmana. Dissabte, cap a les 19 hores, se sumaran a la celebració les actuacions de grups musicals locals, monòlegs i un conjunt de blues i diumenge el matí la festa culinària estarà amenitzada per una mostra d'Els Miserables, una cantada d'havaneres amb l'Espingari i quatre paelles per a un total de 800 persones. Ripollet Ràdio posarà banda sonora a la festa, punxant en diferents moments.La festa està organitzada per l'Associació Gastronòmica El Setrill, amb la col·laboració de Moritz i el Patronat de Cultura.

Festa del barri de Maragall
D'altra banda, divendres també es vesteix de festa el barri de Maragall, que celebra la seva 22ena edició. A partir de les 21 h al parc de Maria Lluisa Galobart hi haurà atraccions infantils, l'actuació del Freak Show Circo Oscuro amb acrobàcies de foc, entre d'altres. Serà a càrrec de Vanesita la del Tigre amb la col·laboració de La Careta Teatre.
Per dissabte l'associació de veins ha preparat xocolatada, taller de maquillatge, missa rociera així com l'actuació del Cuadro Andaluz i una exhibició de balls de saló i sevillanes. A la tarda-vespre, Rumba Alborada i a la nit ball popular.
Diumenge la festa seguirà a partir de les 11.30 h amb Payasas i Payasadas, de Vanesita la del Tigre, i amb una sardinada popular i l'actuació del cantaor Toni Torres.

Altres activitats
Dissabte els més petits poden fer dissabte a la Biblioteca Municipal a partir de dos quarts de dotze amb Nyam! històries divertides de fruites i verdures al mercat, a càrrec de Marta López. Per a infants de fins a 4 anys.
A la nit, per als més grans, ball al pavelló a partir de les 23 h, amb música en directe organitzat per Amics del Ball. Preu: 3,50 euros per als socis i 5 euros per als que no ho siguin.
Per últim, diumenge, nova edició del Juga amb la Història al Centre d'Interpretació del Patrimoni, en aquest cas dedicat a l'Arepas, un pa típic d'Amèrica Central i del Sud que es farceix de carn i verdures. Està recomanat per a nens i nenes a partir de 5 anys i el preu és de 4 euros.
I a la tarda, a partir de les 18 h, el Teatre Auditori acull un Festival de Dansa Jove a càrrec de Noelia España. El preu de l'entrada és de 3 euros.

L.P.