Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consorci per l'Ocupació difon l'oferta immobiliària als polígons del Vallès Occidental

Imatge 1.
Imatge 1
El Consorci per l'Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental ha publicat la primera edició d'un catàleg on-line on es fa difusió de l'oferta immobiliària que està disponible als polígons industrials de la comarca. Aquesta iniciativa respon a la necessitat de fomentar l'ocupació dels espais industrials i terciaris existents als polígons a través de la localització empreses. El catàleg, que tindrà una periodicitat trimestral en entorn web, ofereix un total de 753 ofertes ubicades a 17 municipis de la comarca, gairebé una vintena a Ripollet en règim de venda o lloguer.

La informació s'ha recollit amb la col·laboració d'immobiliàries de la comarca i del portal empresarial especialitzat Interempresas.

Es pot consultar tota la informació a www.copevo.cat/poligons/oferta-immobiliaria.html 

Les empreses i persones interessades en conèixer l'oferta disponible a un polígon poden consultar el catàleg on hi trobaran una primera informació bàsica: règim (venda o lloguer), metres, preu i breu descripció.
Per a cadascuna de les ofertes es disposa de l'empresa immobiliària de contacte per tal de sol·licitar més informació.
La finalitat és que la demanda existent tingui més facilitat per accedir a l'oferta disponible i a les empreses que les gestionen.
Les empreses que han col·laborat en aquesta primera edició són: CPO Vallès, Forcadell, Gestinmobil, Naus Immobiliària, Finques Masachs i Fincas Puigfel, i el portal Interempresas, que a facilitat ofertes d'onze empreses més, la gran majoria de fora la comarca.
Properament, es preveu la millora dels continguts del portal amb l'actualització de l'inventari i informació bàsica de cadascun d'ells i la incorporació de nous apartats com el cens d'empreses.


L.P.