Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Bases del certamen de curtmetratges de Ripollet

Imatge 1.
Imatge 1
La Regidoria de Joventut i Ciutadania de l'Ajuntament de Ripollet ha aprovat les bases del XV Certamen de curtmetratges de Ripollet. Els dies 12, 13 i 14 de juliol es veuran al pati del Centre Cultural les obres seleccionades i el dia 20 de juliol, al mateix pati, es farà públic el veredicte i tindrà lloc l'entrega del premis del certamen. Enguany, s'atorgaran tres premis en metal·lic de 600, 300 i 150 euros i trofeu, per al 1r, 2n i 3r classificat, a més d'un accèssit de l'organització. Les obres s'hauran d'adreçar abans del dia 21 de juny de 2013, fins a les 19 hores a:
Ajuntament de Ripollet
Regidoria de Joventut i Ciutadania
XIV Certamen de Curtmetratges
Balmes, 2, 08291 - Ripollet

Bases VI Concurs de Curtmetratges Express
El dia 20 de juliol de 2013 es realitzarà el VI Concurs de Curtmetratges Express de Ripollet. El mateix dia 20 de juliol, a partir de les 22 hores, es realitzarà el visionat, es farà públic el veredicte i tindrà lloc l'entrega del premis del concurs, que consistirà en un únic premi de 300 euros i trofeu.

Els participants hauran de presentar-se a les 9.30 hores del dia 20 de juliol al Casal de Joves de Ripollet (rambla de Sant Jordi, 6), per realitzar la inscripció. L'organització farà públics i per sorteig davant dels participants dels elements obligatoris que hauran d'aparèixer al curtmetratge. Aquests elements seran un objecte, una temàtica i una frase. Així mateix, serà obligatori que els curtmetratges siguin rodats a la vila de Ripollet. Les obres s'hauran d'entregar a l'organització abans de les 19 hores del dia 20 de juliol al Centre Cultural de Ripollet.

Les bases per participar al Certamen de curtmetratges com al de Curts Express es podran consultar al blog de la Regidoria de Joventut i Ciutadania.  Aquestes activitats formen part del programa d'actuacions del III Pla Local de Joventut de Ripollet 2012-2015.

F.R.