Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El CIP obrirà dissabte per la Nit dels Museus i farà jornada de portes obertes diumenge

Imatge 1.
Imatge 1
El Centre d'Interpretació del Patrimoni Molí d'en Rata es torna a sumar, un any més, al Dia Internacional dels Museus, que se celebrarà el cap de setmana del 18 i 19 de maig. La novetat local d'enguany és que el CIP obrirà el vespre del dia 18, en seguiment de La Nit Europea dels Museus, amb una visita nocturna per descobrir el molí i les sales d'exposicions, visites guiades gratuïtes i la participació d'algunes entitats locals, que actuaran a la zona enjardinada del Molí d'en Rata.

Dissabte, 18 de maig
Nit dels Museus
A les 20 hores s'obrirà el complex museístic local, que restarà obert fins la 1 de la matinada. Durant aquest horari especial hi haurà diferents actuacions i activitats: a les 21 hores la Banda del Can Mas, a les 22 hores es farà una visita guiada al Molí i a les 23.30 hores hi haurà un recital de Veus del Vallès.

Diumenge, 19 de maig
Portes obertes amb motiu del Dia Internacional dels Museus
L'horari serà de 10 a 14 hores. A les 10.30 del matí, tindrà lloc la presentació de 'La Joia del Museu', que consistirà en mostrar un conjunt de peces trobades al jaciment dels Pinetons. A les 11 hores, es realitzarà una visita guiada de l'exposició '50 anys de les riuades'. I, finalment, a les 12 hores, es farà el taller 'Salvador Espriu: l'egiptòleg', adreçat a públic juvenil i adult, interessat tant en el món de l'egiptologia com en la figura de l'escriptor, amb motiu del seu centenari. Es recomana inscripció prèvia, tant a la visita com al taller.

Més informació al blog del CIP Molí d'en Rata.