Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Setrill celebrarà el seu aniversari amb una festa gastronòmica de tres dies

Imatge 1.
Imatge 1
L'Associació Gastronòmica El Setrill celebra enguany el seu vintè aniversari amb una gran festa, que tindrà lloc del 24 al 26 de maig i que compta amb el suport de l'Ajuntament i cerveses Moritz. Durant tres dies, a la plaça del Molí es podrà gaudir dels plats d'El Setrill i diferents actuacions d'animació. A la roda de premsa de presentació dels actes, la Junta va destacar que l'activitat suposa un repte organitzatiu.

Programa d'actes
La festa del vintè aniversari d'El Setrill comptarà amb cuina i barra oberta des de la nit de divendres 24 de maig, fins el diumenge 26 al migdia. Els preus de les consumicions seran populars i també hi haurà uns tiquets solidaris, per a usuaris del banc d'aliments. L'animació de la festa començarà dissabte amb una tamborinada al matí i a la tarda hi haurà actuacions de grups de música locals. De diumenge destaca la paella popular, consistent en quatres paelles temàtiques per a un total de 800 persones, una mostra del musical Els Miserables i l'actuació del grup d'havaneres L'Espingari. Ripollet Ràdio també col·laborarà punxant música en diferents moments de la celebració.

Història
L'entitat va néixer fa dues dècades a partir d'un grup d'amics que es trobaven per compartir la seva afició per la cuina. D'aquests anys, destaquen el cursos de 'Cuina per a inútils', les sardinades populars i altres events gastronòmics en col·laboració amb l'Ajuntament, entitats i actes festius. En l'actualitat El Setrill té un total de 24 socis, que es troben per menjar, beure i conversar a la seva seu social, situada al carrer de Sant Salvador, número 23, que té la peculiaritat de disposar d'una cuina professional i un gran menjador.

Foto (d'esquerra a dreta):
- Alberto Castro (Comunicació d'El Setrill), Àngel Garcia (tresorer), Jaume Pujol (president) i Ramon Costa (expresident).