Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Rocio català farà nit al parc dels Pinetons aquest divendres

Imatge 1.
Imatge 1
Del 16 al 20 de maig se celebra el tradicional Rocio català al recinte de Mas Duran de Montcada i Reixac. De nou, l'entitat local Alegrías del Sur participarà d'aquesta data amb una caseta pròpia i durant el cap de setmana la comitiva de rocieros farà nit al parc dels Pinetons.
Així, aquest divendres, a les nou del vespre, està prevista l'arribada de la 'romeria' del rocieros des de Cerdanyola pel carrer de Tarragona de Ripollet i anirà pel carrer de Maragall, on farà una visita a l'Asociación Rociera Alegrías del Sur, continuant per la carretera de Santiga fins al parc dels Pinetons, on faran nit, prop de la zona de las barbacoes. Un cop instal·lat es farà una Missa Rociera.

Dissabte al matí, reprendran el camí per l'avinguda de Maria Torras, rambla dels Pinetons i Sant Esteve fins a la plaça de Pere Quart, on faran una aturada de descans d'una hora. Després, reinciciaran la marxa per la rambla de Sant Jordi i el carrer de València fins al recinte de Mas Duran, on estaran les típiques 'casetas'. La tornada des de Montcada està prevista per dilluns a les 8 del vespre.

F.R.