Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Encara queden places per al Casal d'Estiu del Centre d'Esplai l'Estel

Imatge 1.
Imatge 1
El Centre d'Esplai l'Estel de Ripollet encara té places disponibles per al seu Casal d'Estiu i per això obre unes segones inscripcions. Així doncs, les matrícules es podran fer aquest dissabte 18, dimecres 22, dijous 23, divendres 24 i diumenge 26 de les 16 a les 19h, a la seu de l'entitat, la Torre de Can Mingrat (carrer Tamarit, 80). El Casal d'Estiu del CE l'Estel està destinat a infants i joves que actualment estiguin cursant des de P3 fins a 2n de Batxillerat, que es distribuiran en cinc grups d'edat (Petits, 6 a 8 anys, 9 a 12 anys, Grans i Joves).
Per tal de formalitzar la matrícula, caldrà portar en el moment de la inscripció la fotocòpia del DNI dels pares, la fotocòpia de la cartilla de la Seguretat Social, la fotocòpia del carnet de vacunes, una fotografia de carnet del nen/a, el full d'inscripció, el pagament de la quota del casal i la fotocòpia del carnet del PAME, en cas que es tingui. El preu de la matrícula serà de 165 euros amb ofertes per a germans. Així doncs, la matrícula del segon germà serà de 120 euros i la del tercer, de 80 euros.

Enguany el Casal d'Estiu del CE l'Estel es durà a terme del 26 de juny al 26 de juliol, de 9 a 13h, a la seva seu, la Torre de Can Mingrat (carrer Tamarit, 80). A banda, com cada any, s'ofereix un servei complementari d'acollides de 8 a 9h i de recollides de 13 a 14.30h. Aquest any les colònies es faran a la casa El Xaloc (Calders, Barcelona) el 18 i 19 de juliol i tindran un preu de 60 euros.

El Centre d'Esplai l'Estel ja porta 32 anys educant a infants i joves en el seu temps lliure. A banda del Casal d'Estiu, també es duu a terme l'Esplai d'Hivern, tots els dissabtes a la tarda d'octubre a maig. L'Estel també contribueix a fomentar i donar continuïtat a les activitats culturals per al poble, amb la celebració de Sant Jordi, el Caga Tió, la Nit Jove o la Baixada de Carretons, entre d'altres.

F.R.