Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Associació d'Espectadors treu partit al nou local

Imatge 1.
Imatge 1
Aprofitant les noves sales disponibles al nou local de l'Associació d'Espectadors, els responsables de les Nits de Música han creat l'espai Verdi i Wagner al complet on es pot escoltar les obres completes d'aquests dos compositors, així com disposar de biografies, llibrets de les obres i informació complementària per consultar.
L'espai està obert cada dilluns, dimecres i divendres, de 18 a 20 hores, i es d'ús lliure per a totes les persones que es vulguin acostar al local de la plaça de l'Onze de Setembre, 6. Es mantendrà obert fins al mes de juliol.

Nit de portes obertes
L'Associació d'Espectadors va compartir amb el públic present al darrer espectacles, Clinc, una estona de portes obertes al local. Aprofitant que l'espectacle acabava a les 10 de la nit, l'entitat va convidar el públic assistent a visitar el nou local, que va ser molt ben acollit pel públic. La situació del nou local a la mateixa plaça de l'Onze de Setembre on s'ubica el teatre facilita la relació entre els dos espais. Així, l'entitat espera poder organitzar noves activitats en aquest espai.

F.R.

Fotos:
- Cedides per l'Associació d'Espectadors.