Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Esplai L'Estel presenta la seva proposta per a l'estiu

Imatge 1.
Imatge 1
Del 6 al 8 de maig es podran realitzar les inscripcions per participar al Casal d'Estiu 2013 organitzat per l'Esplai l'Estel i que tindrà lloc del 26 de juny al 26 de juliol. L'horari serà de 9 a 13 h i s'oferirà un servei d'acollida de 8 a 9 al matí de 13 a 14:30 al migdia. S'obriran 130 places, distribuïdes en cinc grups d'edat, destinades a infants i joves que actualment estiguin cursant des de P3 fins a 2n de batxillerat.
Per tal de formalitzar la matrícula, caldrà portar en el moment de la inscripció la fotocòpia del DNI dels pares, la fotocòpia de la cartilla de la Seguretat Social, la fotocòpia del carnet de vacunes, una fotografia de carnet del nen/a, el full d'inscripció, el pagament de la quota del casal i la fotocòpia del carnet del PAME, en cas que es tingui.

Pel que fa als preus, la matrícula té un cost de 165 euros, el 2n germà paga 120 i el tercer, 80 euros. Pel que fa a les colònies es faran del 18 al 19 de juliol a El Xaloc, a Calders, i tenen un cost de 60 euros. El casal està adreçat a infants i joves que cursin de P3 a 2n de batxillerat i les inscripcions es poden fer al Centre Cultural de 16 a 19 h.

El Centre d'Esplai l'Estel ja porta 32 anys educant a infants i joves en el seu temps lliure. A banda del Casal d'Estiu, també es duu a terme l'Esplai d'Hivern, tots els dissabtes a la tarda d'octubre a maig. L'Estel també contribueix a fomentar i donar continuïtat a les activitats culturals per al poble, amb la celebració de Sant Jordi, el Caga Tió, la Nit Jove o la Baixada de Carretons, entre d'altres.

L.P/F.R.