Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arrenca el programa EmJoi

Dilluns 29 d'abril van tenir lloc les primeres sessions formatives del projecte EM-JOI, organitzat conjuntament des del Patronat Municipal d'Ocupació, la Regidoria de Joventut i Ciutadania i la Regidoria de Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament de Ripollet. L'objectiu de l'EM-JOI és millorar l'ocupabilitat dels joves entre 18 i 25 anys, per tal d'ajudar-los i reorientar-los en el seu itinerari tant laboral com educatiu. Els passats dies 11, 22 i 23 d'abril es van fer les sessions informatives per un total de 50 persones joves interessades així com les entrevistes individuals posteriors per accedir al programa.

El projecte EM-JOI consta de tres parts formatives diferenciades: una primera amb l'objectiu de millorar l'ocupabilitat, amb tallers de networking, nous canals de recerca de feina i sensibilització vers l'emprenedoria (14 hores); la segona part formativa basada en un taller de 30 hores de programació per aplicacions de telèfons mòbils i, finalment, una tercera, on tota aquesta formació estarà treballada amb continguts no sexistes, ni racistes, ni xenòfobs, tot analitzant el llenguatge discriminatori en el món de les noves tecnologies.

Des de les tres àrees municipals s'ha fet una valoració positiva de la participació del col·lectiu de joves així com de l'acollida del programa.

L.P.