Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avanç del Ple del 25 d'abril de 2013

Imatge 1.
Imatge 1
El Ple Municipal de Ripollet del mes d'abril tindrà 10 punts en l'ordre del dia i la discussió de tres mocions. El primer punt destacat és la modificació de les competències de les comissions informatives de Serveis Centrals i Territorials, per tal d'adequar-les als canvis organitzatius dels departaments ubicats al carrer de Balmes, 8.
En l'àmbit urbanístic, es portarà a aprovació el text refós del Pla especial de la parcel·la d'equipament privat del carrer Verge de la Mercè, tocant a l'autopista. La novetat és que s'ha inclòs un pla de mobilitat, requerit per la Comissió d'Urbanisme de Barcelona. Seguidament, es tractarà deixar sense efecte el tràmit de la Modificació del PGM en la zona industrial del marge esquerre del riu Ripoll, per poder incloure també el carrer de Tarragona. Una vegada tramitat de nou, aquest Pla permetrà que la zona industrial dels carrers de Sant Jaume, Balmes i Tarragona ampliï els seus usos també a comercial.

A continuació, es tractaran tres punts de l'àmbit mediambiental: l'adhesió a la declaració de Lleida, a la Carta internacional per caminar i a la Xarxa de ciutadans i pobles per un aire més net.

Mocions
Finalment, es presentaran tres mocions, una del PP i dues de l'equip de govern de PSC i CiU. La del Partit Popular és sobre propostes per estimular l'ocupació i l'activitat econòmica. La primera de les dues de l'equip de govern demana que es mantingui tota la conca del riu Besòs com a zona sensible, en contra de la intenció de l'ACA de flexibilitzar l'obligació sobre el tractament de les aigües que s'hi aboquin en alguns trams. Finalment, PSC i CiU defensaran una moció perquè els menjadors escolars puguin tenir l'IVA reduït i no el normal, tal i com marca la nova Llei de l'IVA.

L'assistència a la sessió, que se celebra a les 19.30 hores a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Ripollet, és lliure. Així mateix, també es pot seguir en directe a través del Ripollet Ràdio, al 91.3 FM i online a ripollet.cat.