Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de les juntes de govern local (maig - setembre de 2012)

En el període de juny a setembre, les juntes de govern local van donar llum verda aun bon nombre d'acords. Entre ells destaaca l'inici del Pla d'Igualtat de l'Ajuntament de Ripollet, l'inici de licitació per la gestió de les escoles bressol municipal i a les obres de millora del parc del Primer de Maig.
Juny

  • S'aprova un conveni de col·laboració per a pràctiques en centres de treball, entre ells el centre col·laborador del Servei d'Ocupació de Catalunya Liceo Siglo XXI de Sabadell i l'Ajuntament, per realitzar les pràctiques de formació en empreses.
  • S'atorga una subvenció a Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada, per un import de 7.522 euros.
  • Es concedeix una subvenció a la Parròquia Sant Esteve de Ripollet, per un import de 3.600 euros per tal de finançar les seves activitats de Càritas d'enguany.
  • S'aprova, a proposta de la Regidora de Polítiques d'Igualtat, el Pla d'igualtat de gènere 2012-2015, que tindrà una durada de quatre anys i que requereix la implicació de les diferents àrees de l'Ajuntament.
  • Es dóna llum verda al Projecte complementari de les obres renovació, mediambientalització i supressió de barreres arquitectòniques del parc del Primer de Maig, a càrrec de MAHECO, S.A., amb un preu de 60.325 euros i amb un termini d'execució d'un mes.

Juliol

  • El Servei d'Arxiu i Gestió Documental de l'Ajuntament ha redactat una memòria en la qual es reflecteixen totes les activitats realitzades durant l'any 2011 i les previsions d'actuació per al proper 2012.
  • S'aprova l'inici de l'expedient de contractació i licitació pública, per a la gestió de les escoles bressol municipals de Ripollet: La Rodeta del Molí i la Verema, amb un pressupost màxim de licitació de 962.282,86 euros.
  • Es dóna el vistiplau a l'inici de l'expedient de contractació per a l'adjudicació del contracte administratiu especial de l'espai i activitats de la Casa Natura, amb un pressupost màxim de licitació de 45.686,44 euros.
  • Es contracta l'empresa Jardinet Rosanes SL, per realitzar els treballs de millora de l'estabilitat i el sanejament de l'arbrat del parc Anselm Clavé, amb data d'inici el dia 3 de setembre.

Setembre

  • L'Ajuntament també va aprovar durant el mes de setembre el conveni de col·laboració amb la UAB, per a la realització del Campus Ítaca 2011-2012, que va comptar amb la participació de 8 alumnes de cadascun dels 3 instituts públics del municipi (24 alumnes), durant l'estiu de 2012.