Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es presenta un programa que ajudarà a inserir laboralment 25 joves amb talent de Ripollet

Imatge 1.
Imatge 1
Es tracta d'un programa innovador, que combina accions d'orientació i adquisició d'experiència en empreses, per tal de qualificar joves amb talent de Ripollet i promoure la mobilitat territorial com a via de millorar les possibilitats d'inserció laboral. Aquesta iniciativa està subvencionada pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu de la Unió Europea i es durà a terme a 12 municipis de Barcelona, Lleida i Tarragona. Ripollet hi participarà amb un total de 25 joves. La iniciativa ha estat donada a conèixer aquesta setmana per part dels regidors dels dos departaments encarregats d'impulsar-lo a la localitat, Ferran Tornel, president-delegat del Patronat Municipal d'Ocupació i Rafael Gómez, regidor de Joventut i Ciutadania.
Els seleccionats hauran de ser de fins a 30 anys i estar en atur, tenir estudis universitaris o formació professional de grau superior, no tenir experiència professional relacionada amb els seus estudis i residir en algun dels municipis participants de la Xarxa Local Promoció econòmica, formació i ocupació.

A canvi, s'ofereix la millora i adequació de la qualificació dels joves amb una bona formació inicial; la tutoria i acompanyament a la inserció laboral i l'accés a un lloc de treball adequat a la seva formació i perfil professional. Les persones interessades poden adreçar-se directament al Patronat Municipal d'Ocupació (c. De Sant Sebastià, 26 - 93 580 76 42 - ehijalba@xarxalocal.org).

F.R.

Foto:
- Imatge d'arxiu dels dos regidors en una rodade premsa el passat mes de gener.