Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Sant Jordi a la Rambla comptarà amb ràdio cara al públic i una recollida d'aliments per a Càritas

Imatge 1.
Imatge 1
Dins el marc de les activitats del 15è aniversari de l'emissora municipal, Ripollet Ràdio debuta enguany al Sant Jordi a la Rambla amb una mostra de la seva programació, des de l'estudi mòbil, que s'instal·larà a peu de la ràdio, davant el Centre Cultural. Al llarg de la jornada, diferents col·laboradors faran programes cara al públic, amb entrevistes, actuacions i connexions. Al costat de la carpa de l'emissora també es farà una recollida d'aliments per a Càritas.

MOSTRA DE PROGRAMES DEL 21 D'ABRIL DE 2013
10 h. Ripollet Sardanista
11 h. Visca la ràdio!, magazín sobre el Sant Jordi a la Rambla
12 h. Parlem de Tennis Taula
12.30 h. Onda D-Mente
13.30 h. Long Play
15 h. El Hombre Lobo
16 h. Adiós Lili Marlen
17 h. El Kamaleó Roig
18 h. Vivir la Música

Especial informatiu
A les 11 del matí, els serveis informatius de Ripollet Ràdio reealitzaran un magazín especial sobre el Sant Jordi a la Rambla, presentat per Francina Ricart. L'espai comptarà amb protagonistes del Sant Jordi a la Rambla, el Racó de les Lletres, així com de la Mostra Gastronòmica. A més, es connectarà amb les carpes i la lectura de textos d'Espriu, que s'estarà fent a la Sala d'Actes del Centre Cultural. Quant a la resta d'espais, de 10 a 19 hores s'oferirà una programació especial amb una representació de la trentena de programes culturals, teatrals i musicals que hi ha actualment en emissió.

Recollida d'aliments per a Càritas
Seguint la bona experiència duta a terme el passat Nadal, el Sant Jordi a la Rambla realitzarà una recollida d'aliments per a Càritas, durant tot el dia, a la carpa annexa a l'estudi mòbil de la ràdio. Per tal de facilitar la campanya, els lots es podran continuar portant del 22 al 26 d'abril a les instal·lacions de l'emissora, situada dalt del Casal de Joves, a la rambla de Sant Jordi, 6, 1r pis, de dilluns a dijous matí i tarda i divendres al matí.
Es necessiten aliments envasats de llarga caducitat, com ara oli, llet, farina, llegums secs, tomàquet, pasta, cereals i llaunes de conserva de peix, entre d'altres, tots ells d'alt valor nutritiu i bàsics per a l'alimentació. Els productes recollits es destinaran a farcir el banc d'aliments de la secció local de Càritas, que els lliurarà a famílies necessitades de Ripollet.