Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els socis d'Acció exposen la seva evolució com a fotògrafs

Imatge 1.
Imatge 1
Durant els mesos d'abril i maig, al Centre Cultural es podran veure fins a tres exposicions. La primera en marxar serà Adrià Gual, l'escenògraf de la modernitat, a al Sala 1. En el seu lloc, li prendrà el relleu, a partir del 17 d'abril, Passió per l'acció, d'Acció Fotogràfica Ripollet.
Passió per l'acció és una mostra col·lectiva dels socis d'Acció Fotogràfica Ripollet, que es podrà visitar fins al proper 11 de maig. La inauguració està prevista per al proper dimecres, 24 d'abril, a les set de la tarda. En aquesta exposició el visitant podrà valorar l'evolució tècnica i artística d'alguns dels membres de l'entitat des de l'any 2009 fins a l'actualitat. La mostra està formada per diverses fotografies de multitud de temes, recursos i tècniques.

D'altra banda, a la Sala d'Art i fins al proper 22 de maig, es pot gaudir d'una mostra molt curiosa. Es tracta de Bestiari, una exposició d'escultures d'animals feta a partir d'elements reciclats, com ara eines,  estris de cuina, electrodomèstics, entre d'altres. El seu responsable és Oriol Cabrero, ornitòleg i dissenyador.

F.R.