Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PP presenta una moció al Ple per estimular l'activitat econòmica

Imatge 1.
Imatge 1
El PP de Ripollet ha presentat una moció al Ple Municipal, que tindrà lloc el proper 25 d'abril, amb l'objectiu d'estimular l'activitat comercial a Ripollet i donar impuls, especialment, a la Unió de Botiguers de Ripollet. El text proposa una sèrie de modificacions en el pressupost municipal relacionades amb la dinamització comercial, com ara donar-se de baixa del Consorci de Turisme del Vallès Occidental i utilitzar la seva partida econòmica per donar ajudes al comerç .
Els populars també proposen canviar de denominació i d'ús els 2.850 euros que estan a l'apartat del pressupost de promoció de la ciutat i unir-ho amb la partida de 71.250 euros de comerç per tal de promoure ajudes perquè els botiguers de Ripollet contractin a persones aturades de la vila als seus comerços.

Finalment, el PP de Ripollet va fer especial èmfasi en que cal "reiterar davant de la Generalitat la necessitat de fer respectar les ordenances municipals per tal de tancar de forma efectiva els comerços que estan oberts fora de les àrees regulades per l'Ajuntament com a comercials". Aquest darrer punt fa referència, segons els populars, a la polèmica amb un establiment obert recentment a l'edifici de l'Autoèxit, clausurat per la policia local, però que la Generalitat ha autoritzat la seva obertura.

F.R.