Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Amics del Teatre estrena Vimbodi vs Praga al Centre Parroquial

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest cap de setmana, Amics del Teatre estrena una nova obra. Es tracta de Vimbodí vs Praga. Les representacions seran dissabte, 13 d'abril, a les 22 hores i diumenge 14 d'abril, a les 18 hores.

Repartiment: Mònica Dengra, Iris Alarcón, Rosana Viloca, Laia Vilardell, Carla Betorz, Abel Blancafort, Roger Bayés, Ciscu Martínez i Jaume Pujol.

Venda d'entrades
En aquesta ocasió, Amics del Teatre informa a la seva pàgina web que el grup posa en marxa un nou format de venda d'entrades anticipada.

Els horaris són:
- ABONATS: Poden recollir les entrades des de dues setmanes de la representació als Bolsos Cisa.
- NO ABONATS: Poden enviar un correu electrònic a: amicsdelteatreripollet@gmail.com o bé a la taquilla del teatre del Centre, a la rambla Sant Jordi, número 9, en els següents horaris: dimecres 10 d'abril d'11 a 13 hores; dijous 11, de 18 a 20 hores i divendres 12, d'11 a 13 i de 18 a 20 hores.

L'argument
Els veïns del carrer Praga que formen l'associació de festes del barri estan cansats de quedar sempre els segons, darrere del carrer Duero. Aquest any, a més, li toca fer el disseny del guarnit a l'Ariadna, una noia introvertida i innocent que no els inspira massa confiança.

Per acabar-ho d'arrodonir, un grup de persones d'un altre carrer -el passatge Vimbodí- els demanen espai al local per a poder fer el seu guarnit, doncs ells no en tenen i una de les noies està molt malalta i és el seu gran desig.

Vimbodí versus Praga és una història quotidiana, molt propera, plena de situacions còmiques dins del dia a dia d'un grup de persones que podrien ser els nostres veïns, o inclús nosaltres mateixos. Però alhora, també és una lliçó de vida, on es parla de les emocions i els sentiments, de les enveges i les angoixes, la tolerància i l'acceptació, les diferències i les semblances,... i, sobretot, de la il·lusió, de tot el que pot moure i canviar.

F.R.