Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El parc dels Pinetons acollirà l'activitat 'Contes al parc: Un conte de veritat'

Imatge 1.
Imatge 1
El proper diumenge, 7 d'abril, tindrà lloc l'activitat 'Contes al parc: Un conte de veritat', organitzada per l'Àrea Metropolitana de Barcelona, amb la col·laboració de la Regidoria de Medi Ambient. L'acte està emmarcat dins el programa d'activitats del parc dels Pinetons de l'AMB, que ambs tipus d'actuacions busca promoure el coneixement i ús dels parcs metropolitans. Consulteu el programa aquí.

Tot i que l'activitat és gratuïta, les places seran limitades i és necessària inscripció prèvia a la Casa Natura. Es pot fer per telèfon al 93 586 58 56 (de dilluns a divendres de 10 a 13.30 h), o bé al correu electrònic a l'adreça casadenatura@gmail.com. La inscripció es tancarà divendres dia 5 d'abril a les 13.30 h. Tots els correus rebuts tindran resposta de confirmació.

L'hora i punt de trobada de l'activitat serà a les 11.30 del matí a la Casa Natura, tot i que la segona part de l'activitat es desenvoluparà al parc dels Pinetons. Es portarà a terme per part de membres de l'Agrupació Ripollet Natura i el seu objectiu principal és despertar l'interès dels més petits per la natura dins la ciutat. El format de conte interactiu fa que sigui ideal per a famílies amb nens i nenes d'1 a 7 anys.

F.R.