Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Uns 200 nens i nenes de la vila participen al Dia de l'Arbre

Imatge 1.
Imatge 1
Amb motiu de la festa del Dia de l'Arbre, celebrat el passat 22 de març, se'n van plantar una, principalment alzines i roures. Es va escollir la zona dels Pinetons del costat del carrer del Torrent del Tortuguer, molt a prop de l'avinguda de Catalunya, amb l'objectiu d'enriquir aquest indret amb diferents espècies que convisquin amb els pins ja existents. Aquesta activitat, que enguany va arribar a la seva 22a edició, va ser organitzada per la Regidoria de Medi Ambient.
A la plantació dels arbres van participar uns 200 alumnes de sisè de primària de diferents escoles del municipi, amb la col·laboració de la Brigada Municipal, els Serveis de Jardineria Municipal, l'empresa Jardinet i l'entitat Agrupació Ripollet Natura.

La Regidoria de Medi Ambient creu important el manteniment d'aquesta festa perquè aquests actes promouen la sensibilització dels infants vers aspectes ambientals importants per al futur de tothom. En el transcurs d'aquest 22 anys s'han plantat uns 700 arbres i s'han reforestat molts indrets erms del municipi que avui són zones verdes ben constituïdes.

F.R.