Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nova edició de les Trobades amb l'Art

Imatge 1.
Imatge 1
El passat 2 de març, una cinquantena de persones van participar en la sortida cultural, organitzada en el marc de les Trobades amb l'Art, impulsades pel Patronat Municipal de Cultura. Aquest és un programa adreçat a la població en general, tot i que en aquesta ocasió ha estat especial, per tractar-se d'una sortida conjunta dels participants als diferents grups d'art del Centre Cultural.
Així, els participants van poder gaudir d'una visita a la d'Antonio López, un dels artistes espanyols en actiu més reconeguts i que major admiració desperta en el públic. Després del gran èxit en la retrospectiva del Museu Thyssen-Bornemisza de Madrid i el Museu de Belles arts de Bilbao, la Fundació Sorigué presenta la primera mostra de l'artista manxec a Catalunya.

L'exposició, comisariada per María López, filla del pintor i l'equip de la Fundació Sorigué, reuneix més de mig centenar de peces de López. La major part de les obres procedeixen de la col·lecció particular del propi artista, amb un bon nombre d'obres inèdites, del seu estudi i moltes d'elles en procés de treball. Dibuixos, olis i escultures que representen els seus temes més habituals: els interiors, la figura humana, els paisatges i les Grans Vies de Madrid.

F.R.