Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PMO presenta a empreses i sindicats el servei EmpRO

Imatge 1.
Imatge 1
El passat dimecres, 13 de març, es va dur a terme la presentació pública del programa EmpRO, un nou servei a l'empresariat local impulsat des del Patronat Municipal d'Ocupació, i amb el suport de l'Àrea Metropolitana dins el programa Disset. L'acte va estar presidit pel president del Patronat Municipal d'Ocupació, Ferran Tornel, i va comptar amb la presència del tinent d'alcalde de Comerç i Indústria, Joan Fandos.
A aquest acte van assistir representants del GREMI d'Instal·ladors i Pimes del Metall de Cerdanyola, Ripollet i Montcada i Reixac; de la PIMEC, Micro, Petita i Mitjana Empresa de Catalunya; del Gremi d'Hostaleria de Vallès Occidental i Barcelonès; el director del Mercat Municipal; membres de l'Associació de Concessionaris del Mercat Nou, així com de la UGT (Unió General de Treballadors). La UBR, per la seva part, es va haver d'excusar en celebrar el mateix dia i a la mateixa hora la seva assemblea anual. Tant amb ells com amb la resta d'agents presents a la presentació, es faran reunions bilaterals al llarg del mes d'abril. L'objectiu és intensificar els contactes directes amb l'empresariat local.

La iniciativa va ser acollida amb interès i es va valorar com a "molt oportuna i positiva" per part dels assistents a l'acte. A més, la trobada es va aprofitar per establir un primer contacte i recollir les seves inquietuds, per la qual cosa aquest acte institucional es va transformar en una primera reunió de treball.

Des del Patronat Municipal d'Ocupació i, per extensió, des de l'Ajuntament de Ripollet, s'ha expressat la voluntat d'obrir un nou model de col·laboració multifocal, de treball en xarxa i coordinat amb el teixit empresarial, on tingui cabuda qualsevol empresa del municipi, independentment de la seva grandària i del sector productiu al qual es dediqui, com ara comerç, indústria o serveis.

Tornel, com a president del Patronat Municipal d'Ocupació, es va comprometre a tornar a convocar-los a tots en una taula de treball més extensa per fer una anàlisi de la implantació del projecte EmpRO. Aquesta trobada, que es podria fer abans de l'estiu, tindrà propostes de col·laboració com ara l'establiment de convenis o projectes de dinamització de l'activitat econòmica i, sobretot, servirà per a fer un balanç del funcionament del projecte.

R.H.