Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Paola Carmona es proclama campiona de Catalunya de 3.000 metres

Imatge 1.
Imatge 1
Paola Carmona va aconseguir l'or en la prova de 3.000 ml amb una marca d'11:09.88. Tot i acabar de sortir d'una lesió, que no li permetia estar al 100%, Paola va saber plantejar la carrera i va anar de menys a més, per acabar sorprenent a les seves rivals.
Cal destacar també l'actuació en aquesta cursa de Celia Celma, que durant bona part de la prova va anar en les primeres posicions i va acabar 9ª. Sergi Martín també es va classificar per participar a la final dels 3.000, aconseguint l'11ª posició D'altra banda, darrerament s'ha disputat la 36ª edició del Campionat d'Espanya juvenil en pista coberta a Antequera. Els atletes del RUA classificats per aquesta competició eren Carlos Roguera, Jasmina Martín i Claudia Martínez, que va ser la única en aconseguir el pas a la final.