Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Bona acollida del programa Sèniors als instituts de Ripollet

Imatge 1.
Imatge 1
El programa Sèniors ha arribat al seu equador amb una bona acollida entre els estudiants de Ripollet. Es tracta d'una iniciativa de la Regidoria de Joventut i Ciutadania, que té com a objectiu potenciar entre els joves actituds positives vers la formació professional i la cultura de la emprenedoria. Els destinataris del projecte són els joves de 15-16 anys, que cursen 4art d'ESO als centres d'educació secundària de Ripollet. Entre els mesos de gener i març s'han realitzat diverses sessions als instituts Can Mas i Palau Ausit. Properament, es programaran altres xerrades a l'institut Lluís Companys i al Col·legi Sant Gabriel.
Tots els "sèniors" són joves que s'han format a centres de Ripollet i que han desenvolupat una carrera professional amb els seus objectius vitals, és a dir, han estudiat el que volien, amb esforç i de manera constant. Tots ells han participat de manera voluntària al projecte.

El projecte Sèniors és un espai de joves i pels joves, on es poden veure reflectits i poden aprendre d'altres joves que han desenvolupat la seva carrera professional, sobretot, de manera autònoma i/o emprenedora. El projecte Sèniors és una acció del III Pla Local de Joventut i està inclòs a l'eix de potenciar accions complementàries de lluita contra el fracàs escolar.

F.R./R.H.