Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PMO presenta el programa de serveis a les empreses EmpRO

Imatge 1.
Imatge 1
El passat dilluns 11 de març, l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo i el president delegat del Patronat Municipal d'Ocupació, Ferran Tornel, van presentar el programa EmpRO, una carta de serveis a les empreses creats amb l'objectiu facilitar la incorporació dels aturats de Ripollet a empreses del municipi que tenen demanda de personal. Amb això, es busca establir sinèrgies perquè ambdues parts treguin beneficis de la situació actual, creant dinàmiques que facilitin l'ocupació, així com donar a conèixer els serveis que actualment ofereix el Patronat Municipal d'Ocupació. El PMO compta, per a posar-se en contacte amb les empreses, amb un visitador que donarà a conèixer EmpRO a tots els negocis de Ripollet.

Segons va explicar en roda de premsa l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, ja existeixen experiències d'aquest tipus i han estat molt interessants i positives. Així, s'ha contactat amb empreses com Lidl o l'Hotel Ibis per a les quals s'han fet processos de selecció o formació concreta de treballadors, sempre ripolletencs sense feina.
Ara, es vol ampliar aquesta experiència a tots els empresaris de Ripollet, especialment al sector del comerç i l'hosteleria, predominant al municipi. Des del PMO, s'ofereixen també espais als empresaris per reunir-se o formar els seus treballadors i es preten que sigui la primera opció per a ells a l'hora d'endegar una recerca de personal.

Aquesta iniciativa està en la línia del Programa Disset del PMO, presentat a finals de 2012 i que estava format per 17 projectes que permetrien la contractació directa de 33 persones al llarg d'un període de 14 mesos. L'Ajuntament destina a aquestes iniciatives més de mig milió d'euros.

L.P.

FOTO: L'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, i el president delegat del PMO, Ferran Tornel.
Arxiu adjunt: els serveis que ofereix el Programa EmpRO.