Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Se celebra la sessió ordinària del Ple de febrer

Imatge 1.
Imatge 1
El proper dijous, 28 de febrer tindrà lloc la sessió ordinària del Ple Municipal, amb 7 punts a l'ordre del dia. De nou les mocions prenen el protagonisme a la sessió, amb quatre textos presentats. Es podrà seguir la sessió en directe a partir de 2/4 de vuit del vespre al través de Ripollet Ràdio, al 91.3 de la FM i a través de d'internet a ripolletradio.cat.
A la sessió també es proposarà donar de baixa a l'Ajuntament de Ripollet com a membre del Consorci Localret. Localret és el Consorci local format per les administracions locals de Catalunya per actuar, de manera coordinada i unitària, davant el desenvolupament de les xarxes i els serveis de telecomunicacions, així com en l'aplicació de les TIC per millorar l'acció dels governs locals en l'impuls de la societat del coneixement.

També es durà a aprovació dels regidors una modificació en les ordenances fiscals, l'aprovació definitiva de la desafectació i cessió gratuïta del domini d'una finca municipal a favor del Servei Català de la Salut.

Mocions
En l'apartat de mocions, s'han presentat quatre textos. El primer, presentat per ICV-EuiA, el COP-CpR i CiU sobre El Dret a Decidir; un altre, de rebuig a l'avantprojecte de la Llei de racionalització i sostenibilitat de l'Administració local que ha de modificar la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local, presentat per PSC, CiU i ICV-EuiA; i dues propostes del CpR en suport al poble sahrauí i en reprovació al govern municipal per la polèmica sobre el cobrament del 50% de la paga extra de Nadal per part dels regidors amb dedicació exclusiva i parcial.

F.R