Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Compromís porta al Ple el cobrament del 50% de la paga de Nadal dels regidors amb dedicació

Imatge 1.
Imatge 1
El Compromís per Ripollet presentarà al proper Ple Municipal, aquest dijous, 28 de febrer, una moció per reprovar a l'equip de govern pel cobrament del 50% de la paga de Nadal per part dels regidors i regidores amb dedicació exclusiva i parcial del govern municipal. Segons ha explicat José Maria Osuna, en roda de premsa, "no es poden tolerar comportaments d'aquest tipus i s'han de denunciar, aclarir i resoldre el més aviat possible".
Segons ha exposat el grup de l'oposició, "lamentem les formes com s'ha desenvolupat tot", ja que el govern municipal "no ha anunciat de la mateixa manera la renuncia al cobrament de la paga, que la percepció del 50%". Així, el Compromís, tal i com ja va exposar en un anterior comunicat, acusa al govern que "la manera d'actuar s'emmarca en l'engany i la falta d'ètica".

Altres mocions
El CpR també presentarà una segona moció, a la sessió d'aquest dijous, sobre el conflicte al Sàhara, demanant que l'Ajuntament de Ripollet subscrigui la resolució del Parlament Europeu, on es demana al Consell de Drets Humans de les Nacions Unides que es protegeixin els drets fonamentals del poble del Sàhara Occidental, l'alliberament dels presos polítics i que es busqui una solució justa i duradora del conflicte basada en el dret d'autodeterminació del poble sahrauí.

F.R.