Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Juga amb la Història dedica una sessió als Kusudama

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest diumenge, 24 de febrer, el CIP Molí d'en Rata acollirà, a les 12 h, la sessió mensual dels tallers Juga amb la història. Sota el títol Kusudama, la bella bola que cura, en aquest taller familiar es recrearà un Kusudama, un objecte que actualment és una peça de decoració, però que antigament es fabricava al Japó per curar malalties.
Es tracta d'unes esferes, amb herbes aromàtiques al seu interior, que es penjaven sobre el llit del malalt per tal d´ajudar en la seva curació.

L'objectiu d'aquests tallers és que les famílies puguin compartir junts una estona lúdica i divertida, alhora que els més petits aprenen i els més grans recorden diversos aspectes de la història, l'art i el patrimoni en general. Aquests tallers són de petit format, amb un màxim de 25 nens i nenes amb les seves respectives famílies i requereixen inscripció prèvia. L'edat recomanada és per a nens de primària, tot i que és obert a tothom. El preu per nens a partir de 5 anys és de 4 euros i per a menors de 5 anys, d'1,5 euros.

F.R.