Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Finalitzada l'adequació dels vestidors del Poliesportiu

Imatge 1.
Imatge 1
Recentment han finalitzat les obres d'adequació dels vestidors de la piscina descoberta per tal de fer-los servir per als cursets de natació. Les obres han consistit en l'arranjament de la part de dutxes i la instal·lació d'un sistema de cal·lefacció. Aquesta actuació respon a la necessitat de seguir oferint un servei als cursillistes, desprès que el passat mes d'agost el PAME ampliés els vestidors de la piscina coberta, afegint al vestidor d'abonats un dels que s'utilitzaven pel cursets de natació.
Principalment, aquests nous vestidors de la piscina descoberta els estan utilitzant els nens de P3, P4 i P5, que fan natació bàsica diàriament, mentre que els nens de primària ocupen els de la piscina coberta. Amb aquest canvis permeten que els nens i nenes més petits puguin accedir directament a la piscina de cursets, a través d'un túnel, sense travessar la piscina coberta.

A banda de l'estalvi de temps que comporta, també s'ha guanyat en seguretat i, a més, els pares, mares i usuaris tenen un espai més ampli per canviar-se i poder deixar les seves pertinences més còmodament.

R.H.